תשובה:
עיין בהסבר.
הסבר:
חוק מדדים:
מקווה שזה עוזר:)
תשובה:
ראה למטה.
הסבר:
כדי להיות מדויק יותר,
הבה נבחן שני מקרים:
תיק 1:
#a> 0 # תן
#a = 3 # . לאחר מכן#sqrt (a ^ 2) = sqrt (3 ^ 2) = sqrt 9 = 3 = a # .במקרה הזה,
#sqrt (a ^ 2) = a # .מקרה 2:
#a <0 # תן
#a = -3 # . לאחר מכן#sqrt (a ^ 2) = sqrt ((-3) ^ 2) = sqrt 9 = 3! = a # . במקרה הזה,#sqrt (a ^ 2)! = a # . עם זאת, הוא עושה שווה#abs # כי#abs (-3) = 3 # .
האם
איך אתה לפשט (sqrt (2) * sqrt (2)) + (sqrt (2) * -qqrt (2)) + (0 * 0)?
(0) = 2 (+) (0) = 2 (+) + 2 (+) + 2 (+) + 2 (+) + 0 = 0
כבר שמרת $ 55. אתה מרוויח 9 $ לשעה בעבודה שלך. אתה שומר על אופניים שעולה $ 199. איך אתה כותב אי שוויון המייצג את מספר אפשרי של שעות אתה צריך לעבוד כדי לקנות את האופניים?
$ 55 + $ 9 x ge $ 199 אתה חייב לעבוד לפחות 16 שעות כדי להיות מסוגל לקנות את האופניים. תן x לייצג את מספר השעות שאתה צריך לעבוד כדי לקנות את האופניים. כבר יש לך $ 55. "" "אתה גם מרוויח 9 $ לשעה. אלגברי, זה יכול להיות כתוב כמו 9 x. "אתה צריך להרוויח לפחות $ 199 לקנות את האופניים. Rightarrow $ 55 + $ 9 x ge $ 199 סימן ג 'משמש כי הצד השמאלי של אי השוויון חייב להיות "גדול או שווה ל" 199 $. בואו לגלות כמה שעות אתה צריך לעבוד כדי לקנות את האופניים. הפחתת $ 55 משני הצדדים של אי-השוויון: $ 55 - $ 55 + 9 x $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ $ 9 $ x ge 16 לכן, אתה צריך לעבוד לפחות 16 שעות כדי לה
איך אתה לפשט (sqrt 3-sqrt 6) / (sqrt 3 + sqrt6)?
= 3 +) 2 (2) כאשר יש לך סכום של שני שורשים מרובעים, הטריק הוא להכפיל על ידי חיסור שווה: (sqrt (3) -qqrt (6)) / (sqrt (3) + sqrt (6) ) () 3 () () 3 (-)) () 3 (-)) () 6 ()) ()) () 3 (2) * (2) * (2) * (2) * (2) * (2) 2 = (3 * 2 *) = (3 * 2) = (3 * 2) = (3 * 2) * 3 + 2sqrt (2)