תשובה:
הסבר:
תשובה:
=
=
=
הסבר:
ראשית אתה צריך למצוא את המספר הקטן ביותר אלה הן מתחלק על ידי (למעט 1) ולכתוב את המשוואה שוב עם זה (במקרה זה הוא
אז אתה צריך למצוא את השורש הריבועי של המספר הגדול יותר ואז זה מוכפל השורש (אז שוב במקרה זה עכשיו =
לבסוף אתה פשוט להחסיר את שני surds עוזב אותך עם התשובה -
אני מקווה שזה עזר לך!:)
מהו sqrt (12 + sqrt (12 + sqrt (12 + sqrt (12 + sqrt (12 ....)))))?
4 יש תרגיל מתמטיקה מעניין באמת מאחורי זה. אם אתה רואה שאלה כזו מוציאה את המספר שבתוכו (במקרה זה הוא 12) קח מספרים עוקבים כגון: n (n + 1) = 12 זכור תמיד שהתשובה היא 1 + 1 זה נכון, כי אם אתה נותן הפונקציה הרדיקאלית הקבועה אינסופית = x ואז מבינים ש x הוא גם מתחת לשורש השורש הראשון: x = sqrt (12 + x) ואז, מתיחה את שני הצדדים: x ^ 2 = 12 + x: x ^ 2 - x = 12 (x-1) = 12 עכשיו תן x = n + 1 ואז n (n + 1) = 12 עם התשובה לאינסופי הרדיקלי הפונקציה הקיצונית (x) להיות שווה n +1 אם תפתור את זה אתה מקבל n = 3 ו- n + 1 = 4 אז התשובה היא 4 בעיות תרגול: 1rArrsqrt (72 + sqrt (72 + sqrt (72 + sqrt (72 + sqrt (72 ....))))) Solutionrarr9 2rArrsq
(3 +) sqrt (5)) - (sqrt) (5) sqrt (3)) / (sqrt (3 +) sqrt (3) sqrt (5))?
(Sqrt3 + sqrt3) / (sqrt3 + sqrt3-sqrt5) = (sqrt5 + sqrt3) / (2sqrt3 + sqrt5) - (sqrt5 + sqrt3) / (sqrt3 + sqrt3) (sqrt5-sqrt3) / (2sqrt3-sqrt5) = ((sqrt5 + sqrt3) (2sqrt3-sqrt5) - (sqrt5-sqrt3) (sqrt5-sqrt3) ) (2sqrt3 + sqrt5) / ((2sqrt15 + 5-2 * 3-sqrt15)) ((2sqrt3-5 + 2 * 3-sqrt15) (2) * (2) * (2) * (2) * (+) 2 (3) * ביטול (2) 10 +) = 7 = 2/7 שים לב שאם במכנה הם (sqrt3 + sqrt (3 + sqrt5) ו (sqrt3 + sqrt (3-sqrt5)) אז התשובה תהיה שינוי.
מהו sqrt (7 + sqrt (7 - sqrt (7 + sqrt (7 - sqrt (7 + ...... ?
3 (7 + sqrt (7-sqrt (7 + ... oo שבו אנו להגביל את הפתרון שלנו להיות חיובי שכן אנו לוקחים רק את השורש הריבועי החיובי כלומר x = 0 = ריבוע שני הצדדים יש לנו x ^ 2 = 7 + sqrt (7-sqrt (7 + sqrt (7-sqrt (7-sqrt (7 + ... oo => x ^ 2-7 = sqrt 7-sqrt (7 + sqo (7 + sq ... איפה הפעם אנו מאלצים את הצד השמאלי כדי להיות חיובי, שכן אנחנו רק רוצים את השורש הריבועי חיובי כלומר x ^ 2-7> = 0 = = = x = = 7 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 7 7 sqrt (7 + ........ oo (x ^ 2-7) ^ 2-7 = -qqrt (7 + sqrt (7-sqrt (7-sqrt (7 + (7 + ........) הביטוי בשורשי הריבוע החוזרים הוא הביטוי המקורי עבור x, ולכן (x ^ 2-7) ^ 2-7 = -x או (x ^ 2-