תשובה:
הסבר:
תן את המספרים להיות
# x ^ 2 + w = 54 #
אנחנו רוצים למצוא
#P = wx #
אנחנו יכולים לארגן מחדש את המשוואה המקורית
#P = (54 - x ^ 2) x #
#P = 54x - x ^ 3 #
עכשיו לקחת את הנגזרת ביחס
#P '= 54 - 3x ^ 2 #
תן
# 0 = 54 - 3x ^ 2 #
# 3x ^ 2 = 54 #
#x = + - sqrt (18) = + - 3sqrt (2) #
אבל מכיוון שאנחנו מקבלים את המספרים צריך להיות חיובי, אנחנו יכולים רק לקבל
ב
ב
לכן,
אני מקווה שזה עוזר!
סכום של שלושה מספרים הוא 137. המספר השני הוא ארבעה יותר, פעמיים את המספר הראשון. המספר השלישי הוא חמישה פחות, פי שלושה מהמספר הראשון. איך מוצאים את שלושת המספרים?
המספרים הם 23, 50 ו 64. התחל על ידי כתיבת ביטוי עבור כל אחד משלושת המספרים. הם כולם נוצרו מן המספר הראשון, אז בואו נקרא את המספר הראשון x. תן למספר הראשון להיות x המספר השני הוא 2x4 + המספר השלישי הוא 3x -5 נאמר לנו כי הסכום שלהם הוא 137. כלומר, כאשר אנו מוסיפים את כולם יחד התשובה תהיה 137. לכתוב משוואה. (x) + (2x + 4) + (3x - 5) = 137 הסוגריים אינם נחוצים, הם כלולים בהירות. 6x -1 = 137 6x = 138 x = 23 ברגע שאנחנו יודעים את המספר הראשון, אנחנו יכולים להבין את שני האחרים מן הביטויים שכתבנו בהתחלה. 2x + 4 = 2 xx23 +4 = 50 3x - 5 = 3xx23 -5 = 64 בדוק: 23 +50 +64 = 137
סכום של שני מספרים הוא 12. כאשר שלוש פעמים את המספר הראשון מתווסף 5 פעמים את המספר השני, המספר המתקבל הוא 44. איך אתה מוצא את שני המספרים?
המספר הראשון הוא 8 והמספר השני הוא 4 אנו הופכים את הבעיה מילה לתוך משוואה כדי להקל על פתרון. אני הולך לקצר "מספר ראשון" ל F ו "מספר שני כדי ש Stackrel (F + S) overbrace" סכום של שני מספרים "stackrel (=) overbrace" הוא "stackrel (12) overbrace" 12 "ו : "stackrel (3F) overbrace" שלוש פעמים את המספר הראשון "" "stackrel (+) overbrace" מתווסף "" 5 "stackrel (5S) overbrace" חמש פעמים את המספר השני "" "stackrel (= 44) overbrace" התוצאה מספר 44 הוא "44 משוואות שני משתי פיסות המידע הן: F + S = 12 3F + 5S = 44 עכשי
מהו ההבדל בין הריבועים של שני מספרים הוא 5? מהו שלוש פעמים הריבוע של המספר הראשון גדל בריבוע של המספר השני הוא 31? מצא את המספרים.
X = + - 3, y = + - 2 הדרך שבה כתבת את הבעיה היא סופר מבלבל ואני מציע לך לכתוב שאלות עם אנגלית נקי כפי שהוא יהיה מועיל לכולם. תן x להיות המספר הראשון ו- y להיות מספר השני. אנו יודעים: x ^ 2-y ^ 2 = 5 --- i 3x ^ 2 + y ^ 2 = 31 --- ii מ 2, 3x ^ 2 + y ^ 2 = 31 3x ^ 2 = 31-y ^ 2 3x ^ 2-31 = -i ^ 2 --- iii תחליף ל- i, x ^ 2-y ^ 2 = 5 x ^ 2 + (- y ^ 2) = 5 x ^ 2 + (3x ^ 2-31 ) = 5 4x ^ 2-31 = 5 4x ^ 2 = 36 x ^ 2 = 9 x = + - sqrt (9) x = + - 3 --- iv תחליף iv ל- i, x ^ 2-y ^ 2 = 5 + (+ 3) = 2-y ^ 2 = 5 [+ -a] ^ 2 = a ^ 2] 9-y ^ 2 = 5-y ^ 2 = -4 y ^ 2 = 4 y = + - sqrt4 y = + - 2 לכן (x, y) = (+ - 3, + - 2)