תשובה:
ראה הסבר: ד
הסבר:
פתרון x.
להכפיל את שני הצדדים על ידי 4
הוסף
מחלקים את שני הצדדים ב -13
עכשיו ללכת -3 על ציר x ו לצייר קו מנוקד אנכי והכל גדול מ -3 נכלל כפי שצוין מ
כך הגרף של זה ייראה כך
(קו מנוקד כי -3 אינו נכלל x sloutions להגדיר כי הוא x גדול מ -3 לא גדול או שווה אם הוא גדול או שווה לך לצייר קו קבוע)
גרף {x> -3 -4.312, 1.848, -1.61, 1.47}
((כדי לבדוק את הגרף שלך ולשחק עם גרפים לנסות מחשבונים גרפים או ישנם אתרי גרפים רבים כמו
הנקודה (-12, 4) היא על גרף y = f (x). מצא את הנקודה המתאימה על גרף y = g (x)? (ראה להלן)
(-12,4) (-10,4) (12,4) (-3,4) (-12,16) (-12, -4) 1: חלוקת הפונקציה ב -2 מחלקת את כל ערכי y על ידי 2 גם. אז כדי לקבל את הנקודה החדשה, ניקח את y- ערך (4) ולחלק אותו 2 כדי לקבל 2. לכן, הנקודה החדשה היא (-12,2) 2: הפחתת 2 מהקלט של הפונקציה עושה את כל של הערכים x- עלייה של 2 (על מנת לפצות על חיסור). נצטרך להוסיף 2 ל- x-value (-12) כדי לקבל -10. לכן, הנקודה החדשה היא (-10, 4) 3: ביצוע הקלט של פונקציה שלילית יכפיל כל x- ערך -1. כדי לקבל את הנקודה החדשה, ניקח את x-value (-12) והכפיל אותו על ידי -1 כדי לקבל 12. לכן, הנקודה החדשה היא (12,4) 4: הכפלת הקלט של הפונקציה ב -4 עושה הכל של x- ערכים להיות מחולק על ידי 4 (כדי לפצות על הכפל).
מה ההבדל בין גרף תנועה ליניארית לבין גרף של תנועה הרמונית?
תנועה לינארית יכולה להיות מיוצגת על ידי גרף של זמן עקירה עם משוואה של x = vt + x_0 כאשר x = טקסט (תזוזה), v = טקסט (מהירות), t = טקסט (זמן), x_0 = "עקירה ראשונית" ניתן לפרש כ- y = mx + c. דוגמא - x = 3t + 2 / y = 3x + 2 (תזוזה ראשונית היא 2 יחידות וכל העלאה שנייה עולה ב -3): גרף {3x + 2 [0, 6, 0, 17]} בתנועה הרמונית, אובייקט מתנדנד סביב נקודת שיווי משקל, ויכול להיות מיוצג כגרף זמן-תזוזה עם המשוואה x = x_text (max) sin (omig + s) או x = x_text (max) cos (omegat + s), כאשר x = text ( עקירה), x_text (מקסימום) = טקסט (תזוזה מקסימלית), טקסט אומגה = (מהירות זוויתית), t = טקסט (זמן), s = טקסט (משמרת פאזה). משוואה זו דומ
איך לפשט את [ frac {2} {9} cdot frac {3} {10} - (- frac {2} {9} div frac {1} {3}) - frac { 2} {5}?
1/3 [2/9*3/10-(-2/9-:1/3)]-2/5 =[6/90-(-2/9*3/1)]-2/5 =[6/90+(2/9*3/1)]-2/5 =[6/90+6/9]-2/5 =[6/90+60/90]-2/5 =[66/90]-2/5 =66/90-36/90 =30/90 =1/3