תשובה:
Hypotenuse של המשולש הנכון הוא
הסבר:
תן את הרגל הראשונה של המשולש righr להיות
הרגל השנייה של המשולש righr להיות
Hypotenuse של המשולש הנכון הוא
תשובה:
6.5 ס"מ
הסבר:
משפט פיתגורס מגדיר את היחסים של הצדדים של המשולש הימני. זה:
10.24 + 32.49 =
42.73 =
גובה 6.5 ס"מ
רגל אחת של משולש ימין היא 8 מ"מ קצר יותר מאשר את הרגל ואת hypotenuse הוא 8 מ"מ יותר מאשר את הרגל יותר. איך אתה מוצא את אורכי המשולש?
24 מ"מ, 32 מ"מ ו 40 מ"מ התקשר x הרגל הקצרה התקשר y הרגל הארוכה התקשר h hypotenuse אנו מקבלים משוואות אלה x = y - 8 h = y + 8. החל את משפט פיתגור: h ^ 2 = x ^ 2 + y = 2 (y + 8) = 2 y = 2 + (y - 8) ^ 2 התפתחות: y ^ 2 + 16y + 64 = y ^ 2 + y ^ 2 - 16y + 64 y ^ 2 - 32y = 0 (y = 32) = y = 32 = x = 32 - 8 = 24 mm h = 32 + 8 = 40 mm בדוק: (40) ^ 2 = (24) ^ 2 + (32) ^ 2. בסדר.
רגל אחת של משולש ימין היא 96 אינץ '. איך אתה מוצא את hypotenuse ואת הרגל השנייה אם אורך hypotenuse עולה 2.5 פעמים את הרגל השנייה של 4 אינץ '?
השתמש Pythagoras להקים x = 40 ו- h = 104 תן x להיות הרגל השנייה ואז hypotenuse h = 5 / 2x +4 ואנחנו נאמר את הרגל הראשונה y = 96 אנחנו יכולים להשתמש משוואת Pythagoras x ^ 2 + y ^ (2 / 4x2 / 2/4 + 2 + 2 + 2 + 2 ^ 2 = 5 × 2 × + 9216 = 25x ^ 2/4 + 20 x +9200 = 0 הכפלת הכביסה על ידי 4 × 2 × 2 + 80x -36800 = 0 באמצעות הנוסחה הריבועית x = (-b + -qqrt (b ^ 2 - 4ac)) / (2a) x = (-) 80 כאשר אנו מתמודדים עם משולש אמיתי, אנו יכולים להתעלם מהתשובה השלילית, כאשר אנו עוסקים מחדש במשולש אמיתי, אז את הרגל השנייה = 40 hypotenuse h = 5 * 40/2 +4 = 104
רגל אחת של משולש ימין היא 96 אינץ '. איך אתה מוצא את hypotenuse ואת הרגל השנייה אם אורך hypotenuse עולה על 2 פעמים את הרגל השנייה של 4 אינץ '?
Hypotenuse 180.5, רגליים 96 ו 88.25 כ. תן הרגל הידועה להיות c_0, hypotenuse להיות ח, את עודף של מעל 2C כמו דלתא ואת הרגל לא ידוע, ג. אנו יודעים כי c ^ 2 + c_0 ^ 2 = h ^ 2 (Pytagoras) גם h-2c = דלתא. תת-סמך לפי h נקבל: c ^ 2 + c_0 ^ 2 = (2c + דלתא) ^ 2. מפשט, c + 2 + 4delta c + דלתא ^ 2-c_0 ^ 2 = 0. פתרון עבור c אנחנו מקבלים. c = (4delta pm sqt (16delta ^ 2-4 (דלתא ^ 2-c_0 ^ 2))) / 2 רק פתרונות חיוביים מותרים c = (2sqrt (4delta ^ 2-delta ^ 2 + c_0 ^ 2) -4 delta ) / 2 = sqrt (3delta ^ 2 + c_0 ^ 2) -2 delta