תשובה:
הסבר:
שימו לב שיש לכם
אז זה פשוט
חשוב לזכור כי אתה יכול רק להוסיף רדיקלים יחד אם הם אותו רדיקלי או מכפילים של אותו רדיקלים. אתה יכול לראות את זה באותו אופן כמו כאשר מתמודדים עם משתנים.
מה זה (4 + 4sqrt3) / (2sqrt2 + sqrt3)?
(2 + 2 sqrt 2 + 2 sqrt 6-sqrt 3-3) / (1 1/4) (4 + 4 sqrt 3) / (2 sqrt 2 + sqrt 3): = (= ביטול 4 ^ 2 (1 + sqrt 3 ) (/ sqrt 2 + 1/2 sqrt 3) xx (sqrt 2-1 / 2 sqrt3) ) / (sqrt 2-1 / 2 sqrt3):. = (2 sqrt 2 + 2 sqrt 2 sqrt 3-sqrt 3-3) / (1 1/4) ~~~~~~~~~~~~~ (2 + 2 sqrt + 2 sqrt 3): = 10.92820323 / 4.560477932 = 2.396284642: (= 2 sqrt 2 + 2 sqrt 2 sqrt 3) -Sqrt 3-3) / (1 1/4): = 2.995355803 / 1.25 = 2.396284642
מה זה 4sqrt3 + 2sqrt12?
8sqrt3 4sqrt3 + 2sqrt12 4sqrt3 + 2sqrt {4 * 3} 4sqrt3 + 2sqrt {2 ^ 2 * 3} 4sqrt3 + 2 * 2sqrt3 4sqrt3 + 4sqrt3 8sqrt3
מהו המרחק מנקודה א '(3sqrt2, 4sqrt3) לנקודה ב' (3sqrt2 - sqrt3)?
המרחק בין (3sqrt2,4sqrt3) ו (3sqrt2, sqrt3) הוא 5sqrt3 המרחק בין שתי נקודות (x_1, y_1) ו (x_2, y_2) על המטוס קרטזית ניתנת על ידי sqrt (x_2-x_1) ^ 2 + (3xqrt2-3sqrt2) ^ 2 + (- sqrt3-4sqrt3) ^ 2) = sqrt (0 ^ 2 +) (-5sqrt3) ^ 2) = sqrt ((5sqrt3) ^ 2) = 5sqrt3