תשובה:
הסבר:
# 4a ^ 2 • 4a ^ 3 "פירושו" 4a ^ 2xx4a ^ 3 # מכיוון שמספרים אלה מוכפלים יחד אנו יכולים למקם אותם בכל סדר.
זה
# 3xx5xx4 = 5xx4xx3 = 60 # לכן
# 4a ^ 2xx4a ^ 3 = 4xx4xxa ^ 2xxa ^ 3 # עכשיו
# 4xx4 = 16rArr16xxa ^ 2xxa ^ 3 # שימוש
#color (כחול) "כללי מדדים (מעריכים)" #
# • a ^ ^ mxxa ^ n = a ^ (m + n) #
# rArra ^ 2xxa ^ 3 = a ^ (2 + 3) = a # 5 #
# rArr4a ^ 2xx4a ^ 3 = 16a ^ 5 #
השתמש בשיטה FOIL כדי למצוא את המוצר שלהלן? (8x2) (3x + 6) א 24x2 + 36x 12 ב '24x2 + 54x 12 C. 24x2 + 12x + 18 ד 24x2 + 42x 12
(Xx + 6) 24x ^ 2 + 48x - 6x - 12 משלבים כמו מונחים (שני תנאי x) 24x ^ 2 + 42x 12
איזה ביטוי הוא שווה ביטוי זה? x) 2x2 + A) 2x2 + 3 B) 2x2 + 3x C) 2x2 - 3x D) 3x + 3
ב ') 2x ^ 2 + 3x x (2x + 3) = x * 2x + x * 3 = 2x ^ 2 + 3x
פשט 16 × 2 ^ n + 1-4 × 2 ^ n ÷ 16 × 2 ^ n + 2-2 × 2 ^ n + 2?
(12) (2 + n) + 1) / (14) n + 4) או 1/2 צבע (כחול) ("ישנם שני פתרונות המבוססים על הדרך לקרוא את השאלה" צבע (כחול) תשובה ראשונה: "(16 (2 ^ n) + 1-4 (2 ^ n)) / (16 (2 ^ n) + 2-2 (2 ^ n) +2) מכאן ניתן לאסוף כמו מונחים ולפשט : (12 + 2 ^ n) + 1) / (14) 2 + n + 4) זה הכי הרבה שאתה יכול לפשט את המשוואה הזאת צבע (כחול) "תשובה שניה:" (16xx2 ^ (n + 1) (2 + n + 2) כגורם נפוץ מהמכנה (16xx2 ^ (n + 1) -2xx2xx2 ^ n) / n = 2 (n + 2) (+ 2) xx2 ^ (n + 2) צבע (ירוק) (a ^ bxxa ^ c = a ^ (b + c) (16xx2 ^ (n + 1) -2xx2 ^ (n + 1)) / (2 + 2) xx2 ^ (n + 2) לפשט (14xx2 ^ (n + 1)) / (14xx2 ^ (n + 2)) = (2xx2 ^ n) / (2 ^ 2xx2