תשובה:
הסבר:
זה באמת תלוי איך אחד מפרש ומבין את השאלה, בהתחשב בחוסר פיסוק של השאלה.
1) ארבע פעמים סכום של מספר ו 9 שווה ל 7.
זה יכול להיות 4 פעמים של מספר, ולאחר מכן להוסיף 9 כדי לקבל 7.
# 4x + 9 = 7 # 2) ארבע פעמים סכום של מספר 9 שווה ל -7.
זה יכול להיות 4 פעמים של מספר ו 9 כדי לקבל 7.
# 4 (x + 9) = 7 #
הסכום של חמש פעמים מספר ו 4 שווה ארבע פעמים את הסכום של מספר 2. מה המספר?
X = 4 זה הביטוי מילה עבור אחד אלגברי, אז אתה הראשון צריך לשנות בין שני "חמש פעמים מספר ו 4": 5x + 4 "ארבע פעמים את הסכום של מספר ו 2: 4 (x + 2) אז אתה צריך לפתור את זה באמצעות אלגברה: להפיץ את 4 (4 * x) + (4 * 2) 5x + 4 = 4x + 8 ואז לחסר (4x + 4) = 4x + 4) 4x = 4x + 4 הבא להחליש 4x משני הצדדים (5x) -4x = (4x + 4) -4x עוזב את התשובה הסופית x = 4
שלוש פעמים גדול יותר של שני מספרים שווה ארבע פעמים קטן יותר. סכום המספרים הוא 21. איך אתם מוצאים את המספרים?
ראה תהליך מלא לפתרון בעיה זו מילה למטה בסעיף הסבר: תן לנו תחילה להתמודד עם המשפט הראשון של הבעיה מילה זו. בואו נקרא למספר l גדול יותר ואת מספר קטן יותר. אנו יודעים מהמשפט הראשון: 3 l = 4s אנו יודעים מהמשפט השני: l + s = 21 בואו נפתור את המשוואה השנייה עבור s: l - l + s = 21 - l 0 + s = 21 - ls = 21 - l עכשיו אנחנו יכולים להחליף 21 - l עבור S במשוואה הראשונה ולפתור עבור l: 3l = 4 (21 - l) 3l = 84 - 4l 3l + צבע (אדום) (4l) = 84 - 4l + צבע (אדום) (7) = 7 - = 7l = 84 (7l) // צבע (אדום) (7) = 84 / צבע (אדום) (7) (צבע) ) 12 / l = 12 הבא ניתן להחליף 12 עבור l בתמיסה למשוואה השנייה: s = 21 - 12 s = 9 המספר הגדול יותר הוא 12 והמספר
מספר פעמים ועוד שלוש פעמים מספר אחר שווה 4. שלוש פעמים את המספר הראשון ועוד ארבע פעמים את המספר השני הוא 7. מה הם מספרים?
המספר הראשון הוא 5 והשני הוא -2. תן x להיות המספר הראשון ו- y להיות השני. אז יש לנו {(2x + 3y = 4), (3x + 4y = 7):} אנו יכולים להשתמש בכל שיטה כדי לפתור את המערכת. לדוגמה, על ידי חיסול: ראשית, חיסול x על ידי חיסור מספר של המשוואה השנייה מן הראשון, 2x + 3y- 2/3 (3x + 4y) = 4 - 2/3 (7) => 1 / 3y = 2 = 3 = = y = -2 = 2x = 10 = x = 5 = = 2 = - = = = = 2 = = = = 2 = 5 והשני הוא -2. בדיקה על ידי חיבור אלה מאשרת את התוצאה.