אורכו של כל צד של ריבוע A הוא גדל ב -100 אחוזים כדי להפוך את ריבוע B. אז כל צד של ריבוע הוא גדל ב -50 אחוזים כדי לעשות מרובע C. לפי מה אחוז הוא שטח של ריבוע C גדול יותר מאשר את הסכום של שטחים A ו- B?
שטח של C הוא 80% יותר משטח של A + שטח של B להגדיר כיחידת מדידה אורך של צד אחד של A. שטח של 1 = 2 = 1 sq.unit אורך הצדדים של B הוא 100% יותר מאורך צדדים של A Rarr אורך הצדדים של B = 2 יחידות שטח של B = 2 ^ 2 = 4 sq.units. אורך הצלעות של C הוא 50% יותר מאורך הצדדים של B rarr אורך הצדדים של C = 3 יחידות שטח של C = 3 ^ 2 = 9 sq.units שטח C הוא 9- (1 + 4) = 4 שטחים גדולים יותר מהשטחים המשולבים של A ו- B. 4 sq.units מייצג 4 / (1 + 4) = 4/5 של האזור המשולב של A ו- B. 4/5 = 80%
מהו שורש הריבוע של 7 + שורש ריבועי של 7 ^ 2 + שורש ריבועי של 7 ^ 3 + שורש ריבועי של 7 ^ 4 + שורש ריבועי של 7 ^ 5?
Sqrt (7) + sqrt (7 ^ 2) + sqrt (7 ^ 3) + sqrt (7 ^ 4) + sqrt (7 ^ 5) הדבר הראשון שאנחנו יכולים לעשות הוא לבטל את השורשים על אלה עם כוחות אפילו. מאז: sqrt (x ^ 2) = x ו sqrt (x ^ 4) = x ^ 2 עבור כל מספר, אנחנו יכולים רק לומר כי sqrt (7) + sqrt (7 ^ 2) + sqrt (7 ^ 3) + sqrt (7 ^ 3) + 49 + sqrt (7 ^ 5) עכשיו, 7 ^ 3 ניתן לשכתב כמו 7 ^ 2 * 7, וכי 7 ^ 2 יכול לצאת מן השורש! אותו הדבר חל על 7 ^ 5 אבל זה rewritten כמו 7 ^ 4 * 7 sqrt (7) + sqrt (7 ^ 2) + sqrt (7 ^ 3) + sqrt (7 ^ 4) + sqrt (7 ^ 5) = sqrt (7) + 7 + 7sqrt (7) + 49 + 49sqrt (7) עכשיו אנחנו שמים את השורש בראיות, sqrt (7) + sqrt (7 ^ 2) + sqrt (7 ^ 3) + sqrt (7 ^ 4) + 7 +
ההיקף של ריבוע A הוא 5 פעמים יותר מאשר היקף ריבוע B. כמה פעמים גדול יותר הוא שטח של ריבוע A מאשר שטח של ריבוע B?
אם אורכו של כל צד של ריבוע הוא z אז P ההיקפן שלו ניתן על ידי: P = 4z תן אורך של כל צד של ריבוע A להיות x ולתת P לציין את היקפו. . תן אורך של כל צד של ריבוע B להיות y ולתת P "לציין את המערכת שלה. P = 4x ו- P '= 4y בהתחשב בכך: P = 5P פירושו 4x = 5 * 4y פירושו x = 5y פירושו y = x / 5 ולכן אורך כל צד של ריבוע B הוא x / 5. אם אורכו של כל צד של ריבוע הוא z אז ההיקף שלו A ניתן על ידי: A = z ^ 2 כאן אורך ריבוע A הוא x ואורך הריבוע B הוא x / 5 תן A_1 לציין את שטח ריבוע A ו- A_2 מציינות את שטח הריבוע B. מרמז על A_1 = x ^ 2 ו- A_2 = (x / 5) ^ 2 ^ מרמז על A_1 = x ^ 2 ו- A_2 = x ^ 2/25 מחלק A_1 ב- A_2 מרמז על A_1 / A_2 = x ^ 2