תשובה:
y-intercept:
x-intercepts:
הסבר:
Y- ליירט הוא הערך של
X- ליירט (ים) הוא / הם הערך (ים) של
לתרשים של פונקציה ריבועית יש x- מיירט -2 ו- 7/2, איך לכתוב משוואה ריבועית שיש לה שורשים?
מצא f (x) = ax = 2 + bx + c = 0 בידיעה 2 השורשים האמיתיים: x1 = -2 ו- x2 = 7/2. בהינתן 2 שורשים אמיתיים c1 / a1 ו- c2 / a2 של גרף משוואה ריבועית ^ 2 + bx + c = 0, ישנם 3 קשרים: a1a2 = c1c2 = c a1c2 + a2c1 = b (סכום אלכסוני). בדוגמה זו, 2 השורשים האמיתיים הם: c1 / a1 = -2/1 ו c2 / a2 = 7/2. A = 12 = 2 c = -27 = -14 -b = a1c2 + a2c1 = -22 + 17 = -4 + 7 = 3. המשוואה הריבועית היא: תשובה: 2x ^ 2 - 3x - 14 = 0) 1 בדוק: מצא את 2 השורשים האמיתיים של (1) על ידי שיטה חדשה AC. משוואה מומרת: x ^ 2 - 3x - 28 = 0 (2). פתרו משוואה) 2 (. שורשים יש סימנים שונים. חבר זוגות גורם של ac = -28. המשך: (-1, 28) (- 2, 14) (- 4, 7). הסכום האחרון הו
מצא את x- מיירט (אם בכלל) על הגרף של פונקציה ריבועית.? 6x ^ 2 + 12x + 5 = 0
יש ליישם את הנוסחה x = (b - +) או (-) (b ^ 2-4 * a * c) ^ (1/2)) / (2 * a) כאשר הפונקציה הריבועית היא * x ^ 2 + b = x + c = 0 במקרה שלך: a = 6 b = 12 c = 5 x_ (1) = (12 + 12 * 2-4 * 6 * 5) ^ (1/2)) / ( * (2 * 6) = - 0.59 x_2 = (12 - 2-4 * 6 * 5) ^ (1/2)) / (2 * 6) = - 1.40
איזה משפט מתאר בצורה הטובה ביותר את המשוואה (x + 5) 2 + 4 (x + 5) + 12 = 0? המשוואה היא ריבועית בצורת כי זה יכול להיות rewritten כמו משוואה ריבועית עם תחליף u u = (x + 5). המשוואה היא ריבועית בצורה כי כאשר היא מורחבת,
כפי שהוסבר להלן תחליף u יתאר אותו ריבועי ב U. עבור ריבועי x, ההתרחבות שלה תהיה הכוח הגבוה ביותר של x כמו 2, יהיה הטוב ביותר לתאר את זה כמו ריבועי x.