איך אתה גורם את הביטוי x ^ 2 - 6x + 5?
(x-5) (x-1) המשוואה המקבילה היא x ^ 2-6 + 5 = 0 D = 36-20 D = 16 x_1 = (6 + sqrt (16)) / 2 = 10/2 = 5 x_2 = (6-sqrt (16)) / 2 = 2/2 = 1 אז הביטוי הופך: (x-5) (x-1)
איך אתה כותב את הביטוי מייצג את הביטוי "4 פעמים סכום של 9 ו 6?
4 (9 + 6) אז בשאלה זו, אנחנו רוצים להכפיל 4 פעמים מה הבא הבא, שהוא סכום של 9 ו 6. ראשית, לכתוב את סכום 9 ו 6: (9 + 6) ואז להכפיל 4 פעמים כי אתה מקבל את התשובה: 4 * (9 + 6)
איך אתה גורם את הביטוי 9x ^ 2 + 12x + 4?
השתמש כלל ריבועי. אתה הראשון צריך לחשב b ^ 2 - 4ac. כאן, b = 2 - 4ac = 12 ^ 2- 4 * 9 * 4 = 0. אז יש רק שורש אחד, נתון על ידי כלל ריבועי: -12/18 = -2 / 3. אז את הביטוי 9x ^ 2 + 12x + 4 יכול להיות factorised כמו 9 (x + 2/3) ^ 2.