![פתרו את המשוואה הלוגריתמית. תודה?!! פתרו את המשוואה הלוגריתמית. תודה?!!](https://img.go-homework.com/img/algebra/solve-the-logarithmic-equation.-thanks.jpg)
תשובה:
ראה תהליך להלן
הסבר:
כי
מהו נגזרת של (sinx) ^ tanhx? אם תעזור לי, אני אסיר תודה תודה רבה ...
![מהו נגזרת של (sinx) ^ tanhx? אם תעזור לי, אני אסיר תודה תודה רבה ... מהו נגזרת של (sinx) ^ tanhx? אם תעזור לי, אני אסיר תודה תודה רבה ...](https://img.go-homework.com/calculus/what-is-derivative-of-sinxtanhx-if-you-help-me-i-am-very-grateful-thanks..jpg)
חטא (x) (^) (x) * (tanh (x)) * (tanh (x) * cos (x) "נגזרת של" f (x) ^ g (x) "היא נוסחה קשה לזכור". "אם אתה לא זוכר את זה טוב, אתה יכול להסיק את זה כדלקמן:" x ^ y = (x) x (x) x (x) x = x (x) x (x) (x (x) l (f (x)) (g (x) ln (f (x))) ("כלל שרשרת + נגזרת של exp (x))" exp = (g (x (f (x)) / f (x)) = f (x) ^ g (x) (x) x (x) x (x) x (x) x (x) x (x) (x) = x (=) x = = (x) = x (=) x = x = x = x = = g (x) = = tanh ^ 2 (x) = חטא (x) ^ tanh = (x) * (1-tanh ^ 2 (x)) * ln (חטא (x)) + חטא (x) ^ (tanh (x) -1) * tanh (x) * cos (x)
פתרו את המשוואה (2x-3) (2x-1) (2x + 1) (2x + 3) = 3465?
![פתרו את המשוואה (2x-3) (2x-1) (2x + 1) (2x + 3) = 3465? פתרו את המשוואה (2x-3) (2x-1) (2x + 1) (2x + 3) = 3465?](https://img.go-homework.com/algebra/how-do-you-solve-7/x8/5x-6.jpg)
הפתרונות הם x = + -4, x = + - 3sqrt (3/2) אני מתחיל על ידי הכפלת החוצה. אנחנו יכולים לעשות זאת בקלות על ידי ההכרה כי 2x - 3 ו 2x + 3, כמו גם 2x - 1 ו 2x + 1 הם הבדלים של ריבועים. (2x + 3) (2x- 3) = 2x - 1 (2x- 1) = 2x + 1) 2x- ) (2x- 3 - 9) (4x ^ 2 - 1) (2x- 3) (2x- 1) (2x + 1) (2x + 3) = 16x ^ 4 - 36x ^ 2 - 4x ^ 2 + 9 (2x (2x + 1) (2x + 1) (2x + 3) = 16x ^ 4 - 40x ^ 2 + 9 לכן, 16x ^ 4 - 40x ^ 2 + 9 = 3465 מכאן ש 16x ^ 4 - 40x ^ 2 - 3456 = 0 2x ^ 4 - 5x ^ 2 - 432 = 0 כעת נתנו y = x ^ 2. 2y ^ 2 - 5y - 432 = 0 אנחנו יכולים לפתור על ידי פקטורינג. 2 y + 16) = 2y + 27y - 432 = 2 2 (y - 16) + 27 (y - 16) = 0 (2y + 27) (y - 16) =
פתרו את המשוואה -8 (x + 3) = 12 (x + 5)? תשובות -21/5 -9/3 -9 -21
![פתרו את המשוואה -8 (x + 3) = 12 (x + 5)? תשובות -21/5 -9/3 -9 -21 פתרו את המשוואה -8 (x + 3) = 12 (x + 5)? תשובות -21/5 -9/3 -9 -21](https://img.go-homework.com/algebra/solve-the-equation-8-x312-x5-answers-21/5-9/3-9-21.jpg)
-21/5 -8 (x + 3) = 12 (x + 5) Expand-8x-24 = 12x + 60-xx = 12x + 84 -20x = 84 so x = -21/5