תשובה:
# #X ^ 3- (49x ^ 2) / 3 + (1024x) / 9-22573 / 27 + 496660 / (27 (3x 22)) #
הסבר:
זה די ארוך ואני מקווה שאתה יכול לעקוב אחר זה דרך.
# (6x ^ 4) / (3x) = 2x ^ 3 # (זהו הקדנציה הראשונה שלנו)
# 2x ^ 3 (3x + 22) = 6x ^ 4 + 44x ^ 2 #
# 6x ^ 4-5x ^ 3-18x ^ 2-5x + 2- (6x ^ 4 + 44x ^ 2) = 6x ^ 4-5x ^ 3-18x ^ 2-5x + 2-6x ^ 4-44x ^ 2 = -49x ^ 3-18x ^ 2-5x + 2 #
# - (49x ^ 3) / (3x) = - (49x ^ 2) / 3 # (זה המונח השני שלנו)
# - (49x ^ 2) / 3 (3x + 22) = - (49x ^ 2) / 3- (1078x ^ 2) / 3 #
# -49x ^ 3-18x ^ 2-5x + 2 - (- 49x ^ 2) / 3- (1078x ^ 2) / 3) = = 49x ^ 3-18x ^ 2-5x + 2 + (49x ^ 2) / 3 + (1078x ^ 2) / 3 = (1024x ^ 2) / 3-5x + 2 #
# ((1024x ^ 2) / 3) / (3x) = (1024x) / 9 # (זהו המונח השלישי שלנו)
# (1024x) / 9 (3x + 22) = (1024x ^ 2) / 3 + (22528x) / 9 #
# (1024x ^ 2) / 3-5x + 2 - (1024x ^ 2) / 3 + (22528x) / 9) = 1024x2) / 3-5x + 2- (1024x2) 22528x) / 9 = - (22573x) / 9 + 2 #
# - ((22573x) / 9) / (3x) = - 22573/27 # (זה המונח הרביעי שלנו)
# -22573 / 27 (3x + 22) = - (22573x) / 27-496606 / 27 #
# (22573x) / + 2 + 2 - (- 22573x) / 27-496606 / 27) = - (22573x) / + 2 + + (22573x) / 27 + 496606/27 = 496660/27 #
# 496660 / (27 (3x 22)) # (זהו המונח הסופי שלנו)
זה נותן לנו:
# #X ^ 3- (49x ^ 2) / 3 + (1024x) / 9-22573 / 27 + 496660 / (27 (3x 22)) #