מהי הצורה הסטנדרטית של y = (-x + 1) ^ 3- (2x-1) ^ 2?

מהי הצורה הסטנדרטית של y = (-x + 1) ^ 3- (2x-1) ^ 2?
Anonim

תשובה:

# y = -x ^ 3-x ^ 2-7x #

הסבר:

פולינום כללי הוא במצב סטנדרטי כאשר התנאים שלו מסודרים במעלות ירידה.

#, +, xx2, 3x, + 1), (-, (2x-1) ^ 2, =, -, 4x ^ 2, -4x, + 1), ("---", "----------", "----", "----", "---- "," ---- "," ---- "," ---- "), (,,,,, x ^ 3, -x ^ 2, -7x,):} #

# (- x ^ 3) # הוא בעל תואר #3#

# (- x ^ 2) # הוא בעל תואר #2#

# (- 7x) # הוא בעל תואר #1#

אז הסדר זה הוא בצורה סטנדרטית