# (2x-3) * (2x + 3) #
יש לנו # (x-1) * (2x-3) * (2x + 3) = 0 ## 2x-3 = 0 # נותן לנו שורש ב# x = 3/2 # ו# 2x + 3 = 0 #
נותן לנו שורש ב
# x = -3 / 2 #
השורשים הם
# x = -3 / 2, 1, 3/2 #
האם יש הבדלים השלד בין הגזעים? האם יש הבדלים השלד בין הגזעים?כן, יש למעשה מקרים של בעיות הקשורות העצם עקב גזע. המירוץ האפריקאי יכול לקבל מחלת עצמות אם הם חיים במדינה קרה שבה אור השמש נדיר, ורמת המלנין בעור גבוהה מדי ולכן הם הופכים לויטמין D חסר. מחלה זו נקראת ריקטס. עבור הקווקז ואת מרוץ אסיה / מלאית, אוסטאופורוזיס נפוץ יותר אצל נשים.
תשובה: כן, יש למעשה מקרים של בעיות הקשורות העצם עקב גזע.
הסבר: המירוץ האפריקאי יכול לקבל מחלת עצמות אם הם חיים במדינה קרה שבה אור השמש נדיר, ורמת המלנין בעור גבוהה מדי ולכן הם הופכים לויטמין D חסר. מחלה זו נקראת ריקטס. עבור הקווקז ואת מרוץ אסיה / מלאית, אוסטאופורוזיס נפוץ יותר אצל נשים.
איך אתה גורם # 3n ^ 3 - 12n ^ 2 - 36n #?
איך אתה גורם 3n ^ 3 - 12n ^ 2 - 36n?
3n (n + 2) 3n (n ^ 2-4n-12) 3n (n-6) (n + 2) תשובה:# 3n (n-6) (n + 2) #
הסבר:
# 3n (n ^ 2-4n-12) #
# 3n (n-6) (n + 2) #
מה זה #f (x) = int x / (x-1) dx # אם #f (2) = 0 #?
מה זה f (x) = int x / (x-1) dx אם f (2) = 0? מכיוון שאיני יכול לעזור לך, הגדר את המכנה בגלל צורתו הפשוטה כמשתנה. כאשר אתה פותח את אינטגרל, רק להגדיר x = 2 כדי להתאים את f (2) במשוואה למצוא את האינטגרציה קבוע. התשובה היא: f (x) = x + ln | x-1 | -2 f (x) = intx / (x-1) dx הפונקציה ln לא תעזור במקרה זה. עם זאת, מכיוון שהמכנה הוא די פשוט (כיתה א '): u = x-1 => x = u + 1 (du) / dx = d (x + 1) / dx = (x + 1)' = 1 (= 1) u = u + 1 / u) = = = dx = dx intx (x-1) dx = int (u + 1) (1 + 1 / u) du = int1du + int (du) / u = u + ln | + + c החלפת x חזרה: u + ln | u | + c = x-1 + ln | x-1 | + c (x) x = 1 (x = 1) xx = 1 + lx | x-1 + c c = x = 2 f (2) = 2-1 + ln | 2-1 | + c 0 = 1 + ln1 + cc = = -1 לבסוף: f (x) = x-1 + ln | x-1 | + c = x-1 + ln | x-1 | -1 = x + ln | x-1 | -2 F (x) = x + ln | x-1 | -2תשובה: מאז
# ln #
לא יכול לעזור לך, להגדיר את המכנה בגלל הצורה הפשוטה שלה כמשתנה. כאשר אתה פותח את אינטגרל, פשוט להגדיר
# x = 2 #
כדי להתאים את
#f (2) #
במשוואה ומצא את האינטגרציה קבועה.