לפתור את h-4/5 = h-3/6?

לפתור את h-4/5 = h-3/6?
Anonim

תשובה:

הביטוי שנאמר אומר #-4/5=-3/6# וזה חסר משמעות.

אם אתה מתכוון (h-4) / 5 = (h-3) / 6

ואז h = 9

אז אנא ודא שאתה כותב מה אתה מתכוון.

הסבר:

אם אתה מחסר h מכל צד, אנחנו מקבלים

#-4/5=-3/6#

או

#4/5=1/2#

אשר בבירור אינו נכון.

יכול להיות שאתה מתכוון # (h-4) / 5 = (h-3) / 6 #?

אם זה מה שאתה מתכוון, בבקשה לכתוב את זה ככזה, אחרת זה יהיה חסר משמעות.

אם אתה מתכוון הביטוי האחרון, אנחנו מקבלים:

# (h-4) / 5 = (h-3) / 6 #

המכנה המשותף הנמוך ביותר: #5*6=30#

זה נותן

# 6 (h-4) = 5 (h-3) #

# 6h-24 = 5h-15 #

Deduct 5h מכל צד ולהוסיף 24:

# (6h-5h) -24 + 24 = (5h-5) -15 + 24 #

# h = 9 #