תשובה:
ראה תהליך פתרון בהמשך:
הסבר:
ראשית, לשכתב את הביטוי כמו:
לאחר מכן, השתמש כלל זה של מעריכים להכפיל את תנאי 10:
עכשיו, כדי לכתוב את זה בסימון מדעי אנחנו חייבים להעביר את הנקודה העשרונית 1 למקום שמאלה אז אנחנו צריכים להוסיף
החלק הפונקציונלי (FCF) של המעמד האקספוננציאלי מוגדר על ידי a_ (cf) (x, b) = (x + b / (a (x + b / a ^ (x + ...)))) ,> 0. עם הגדרת a = e = 2.718281828 .., איך אתה להוכיח כי e_ (cf) (0.1, 1) = 1.880789470, כמעט?
ראה הסבר ... לא t = a_ (cf) (x, b) לאחר מכן: t = a_ (cf) (x, b) = a (x + b / a ^ (x + b / a ^ (x + a (c +) (x + b))) a = (x + b / t) במילים אחרות, t נקודה קבועה של המיפוי: F_ (a, b, x) (t) = a (x + b / t) שים לב שבעצם, t להיות נקודה קבועה של F (t) אינו מספיק כדי להוכיח כי t = a_ (cf) (x; b). ייתכנו נקודות קבועות יציבות ויציבות. לדוגמה, 2016 ^ (1/2016) היא נקודה קבועה של x -> x ^ x, אבל היא לא פתרון של x ^ (x ^ (x ^ (x ^ ...))) = 2016 (יש אין פתרון). עם זאת, הבה נביא בחשבון את ה = =, x = 0.1, b = 1.0 ו- t = 1.880789470 ואז: F_ (a, b, x) (t) = e ^ (0.1 + 1 / 1.880789470) ~~ e ^ (0.1+ 0.5316916199 = e = 0.6316916199 ~ ~ 1.
השתמש בשיטה FOIL כדי למצוא את המוצר שלהלן? (9x3 + 8). 72x8 + 72x3 + 64 ב '81x8 + 72x5 + 72x3 + 64 C. 81x8 + 144x5 + 64 d 81x8 + 72x5 + 72x3 + 64x
0 * 8 * 9 * X: 5x * 5 * 8 = 72x ^ 5: (*) * 8 * 9x ^ 3 = 72x ^ 3 L: (נמשך) 8 * 8 = 64 הוספת תוצאות אלו מעניקה 81x ^ 8 + 72x ^ 5 + 72x ^ 3 + 64
הכפל: (4x + 3) (- 2x ^ 2 - 8x + 2)? AX) 8x3 + 26x2 - 32x + 6 D + 8x3 + 32x + 6 ג ') 8x3 + 26x2 - 32x + 6 d) 8x3 - 38x2 + 16x + 6
8x ^ 3 + 26x ^ 2-32x + 6 (4x + 3) (- 2x ^ 2-8x + 2) ראשית, להכפיל -4x על ידי הכל פולינום אחר. 8 x ^ 3 + 32x ^ 2-8x לאחר מכן, הכפלו את 3 על-ידי הכל בפולינום השני -6x ^ 2-24x + 6 לאחר מכן, שילבו 8x ^ 3 + 32x ^ 2-6x ^ 2-8x-24x + 6 8x ^ 3 + 26x ^ 2-32x + 6