איך אתה פותר 6t ^ {2} = - 4t?

איך אתה פותר 6t ^ {2} = - 4t?
Anonim

תשובה:

# t = 0 או t = -2 / 3 #

הסבר:

# 6t ^ 2 + 4t = 0 #

# 2t (3t + 2) #=0

# 2t = 0 או 3t = -2 #

# t = 0 או-2/3 #

תשובה:

# t = 0 # ו # t = -2 / 3 #

הסבר:

הוסף # 4t # לשני הצדדים:

# 6t ^ 2 + 4t = ביטול (4t + 4t) #

# 6t ^ 2 + 4t = 0 #

אנחנו יכולים אז גורם # 2t #:

# 2t (3t + 2) = 0 #

לאחר מכן אנו יכולים להשתמש עקרון אפס גורם לדעת כי משוואה זו מחזיקה גם כאשר # 2t = 0 # או מתי # 3t + 2 = 0 #. זה נותן לנו שני פתרונות שונים:

# 2t = 0-> t = 0 #

# 3t + 2 = 0 -> - 2/3 #

אלה הם הפתרונות למשוואה.

תשובה:

התשובה היא: -2 / 3

הסבר:

שלום!

תן לי להסביר איך לעשות את זה …..

זה פשוט מאוד.

לקחת,

# 6t ^ 2 = -4t #

עכשיו "לא" הוא בוטל על שני הצדדים, # 6t = -4 #

לאחר מכן, #t = -4 / 6 #

עכשיו התשובה שלך היא מוכנה כי היא:

#t = -2 / 3 # או #t = 0 #

מקווה שאתה אוהב את התשובה שלי …….