תשובה:
כל זוג הורה
לחלופין, בסימון קבוע,
הסבר:
עכשיו, יש בעיה קטנה כאן - זה אתה אף פעם לא ציינת איזה זוג הורה צריך להיות מוערך כדי לספק את המצב
להלן תרשים של אי-השוויון בשאלה שלך:
גרף {0.5x-2y> = 3 -10, 10, -5, 5}
לענות איזה הנקודה היא להגדיר את הפתרון, גם התשובה היא כי כל נקודה שנמצאת באזור המוצלל או בתוכו היא חלק מפתרון הפתרונות.
בואו לארגן מחדש את אי השוויון הראשוני:
עכשיו, הבה נניח שיש לנו זוג קואורדינטות
לשם כך, אנו מחליפים
אנחנו מקבלים
כפי שנאמר בתשובה לעיל, אנו יכולים להודיע על סט של כל הנקודות בשם
איזה מהבאים הוא הקול הפסיבי הנכון של 'אני מכיר אותו היטב'? א) הוא מוכר לי היטב. ב) הוא מוכר לי. ג) הוא ידוע לי היטב. ד) הוא ידוע לי היטב. ה) הוא ידוע לי היטב. ו) הוא ידוע לי היטב.
לא, זה לא תמורה שלך שילוב של מתמטיקה. דקדוקנים רבים אומרים דקדוק אנגלית הוא 80% מתמטיקה אבל 20% אמנות. אני מאמין לזה. כמובן, יש לה צורה פשוטה מדי. אבל אנחנו חייבים לשמור על המוח שלנו את הדברים היוצא מן הכלל כמו הבעה PUT ו הבעת אבל זה לא אותו! למרות האיות הוא, זה יוצא מן הכלל, עד כה אני לא יודע תשובה דקדוק כאן, למה? כמו זה וכי רבים יש בדרכים שונות. הוא מכיר אותי היטב, היא בנייה משותפת. גם הוא adverb, הכלל הוא, לשים בין עזר (פעלים מצטבר על ידי ארה"ב טווח) לבין הפועל הראשי. גם, בהתאם גרון ומרטין מודל ישן הספר אנגלית דקדוק שהוא מאוד פופולרי בתת היבשת בהודו עבור מיליארד אנשים, אומר הוא ידוע לי, אני מתכוון סוכן "על ידי
ריק קנה 3 חולצות עבור $ 18 כל אחד, 2 זוג גרביים עבור $ 3.99 זוג, ו זוג מכנסיים עבור $ 45.00. שיעור מס המכירה הוא 8.5%. כמה הוא שילם?
מה שהוא שילם הוא המחיר הכולל + 8.5% אנחנו יכולים גם לבטא את זה כ 108.5% מהמחיר הכולל, או כמו מחיר כולל כפול 108.5 / 100 = 1.085 אז אנחנו מקבלים (P = הסכום ששולם): P = (3xx $ 18 + 2xx $ 499 + $ 45) xx1.085 = P = ($ 54 + $ 7.98 + $ 45) xx1.085 = P = $ 106.98xx1.085 = P = $ 116.07
כיצד אתם קובעים אם זוג הורה הורה (2, -3) הוא הפתרון של המערכת x = 2y + 8 ו 2x + y = 1?
רק לשים את הערכים של 'x' ו 'y' בשתי המשוואות ולראות אם L.H.S ו R.H.S הם באים שווה בכל מקרה. כך אנו עושים את זה: x = 2y + 8 (משוואה 1) לשים את הערך של x ו- y במשוואה 2 = 2 * -3 + 8 2 = -6 + 8 2 = 2 (LHS = RHS) למשוואה 2 2x + y = 1 לשים את הערך של x ו- y במשוואה 2 * 2 + -3 = 1 4-3 = 1 1 = 1 (LHS = RHS).