(x + 1) (x + 2)?

(x + 1) (x + 2)?
Anonim

תשובה:

# x ^ 2 + 3x + 2 #

הסבר:

הכפל כל אחד מהמונחים במערך הראשון של הסוגריים בכל אחד מהמונחים בקבוצה השנייה של הסוגריים, ולאחר מכן הוסף את המוצרים ביחד

# (x * x) + (x * 2) + (1 * x) + (1 * 2) #

# x ^ 2 + 2x + x + 2 rarr # שלב את התנאים כמו

# x ^ 2 + 3x + 2 #

תשובה:

# (x + 1) (x + 2) = x ^ 2 + 3x + 2 #

הסבר:

כאשר יש לך שני מספרים כדי להכפיל, אתה צריך להפיץ. כדי לעשות זאת, אתה צריך לקחת את כל מספר שלך כדי להיות בטוח כי הם מתרבים פעם אחת למספר השני (כדי להיות זהיר עם השלט).

יש לנו: 1# (צבע +) (+) + צבע (צהוב) (1)) (x + 2) = צבע (כחול) (x (x + 2)) + צבע (צהוב) (x + 2)

עכשיו יש לנו מודל קל יותר.

2# (x + 1) (x + 2) = צבע (אדום) (x * x) + צבע (ירוק) (x * 2 + x) + 2 #

3# (x + 1) (x + 2) = צבע (אדום) (x ^ 2) + צבע (ירוק) (3x) + 2 #

0 / הנה התשובה!

אם אתה עדיין בקושי לאחר ההסבר, רק לעשות קצת יותר, הנה כמה דוגמאות, לנסות למצוא את התשובות:

# (x + 1) (x-1) = x ^ 2-1 #,# (x-1) (x + 2) = x ^ 2 + x-2 #,# (x-3) (x + 3) = x ^ 2-9 #