מה הפתרון עבור ABS (2x - 6) - 7 = 7?

מה הפתרון עבור ABS (2x - 6) - 7 = 7?
Anonim

תשובה:

עם מוחלט אתה בדרך כלל בסופו של דבר לפתור שתי משוואות.

הסבר:

אבל קודם אנחנו מפשטים, כל עוד אנחנו לא מפריעים לשלט בתוך הסוגריים:

הוסף 7 ולאחר מכן מחלק ב -2:

# -> | 2x-6 | = 14-> | x-3 | = 7 #

עכשיו יש לנו שתי אפשרויות:

(1)

#x> = 3-> x-3> = 0 # הסוגריים אינם צריכים לעשות את עבודתם:

הוסף 3:

# x-3 = 7-> x = 10 #

(2)

#x <3-> x-3 <0 # בסוגריים להעיף את השלט:

# - (x-3) = 7 -> - x + 3 = 7-> x = -4 #

תשובה: # {x = -4orx = + 10} #