תשובה:
הסבר:
זה
הכפל אותם
# 5 xxrt (5) xx 7 + sqrt (5) xx sqrt (10) = 7sqrt (5) + sqrt (50)
אתה יודע את זה
# sqt (25 * 2) = sqrt (5 ^ 2 * 2) = 5 * sqrt (2) #
התשובה תהיה כך
# 7 * 5 (7) * (7) sqrt (10)) = 7sqrt (5) + 5sqrt (2)
מהו (שורש מרובע 2) + 2 (שורש מרובע 2) + (שורש ריבועי 8) / (שורש ריבועי 3)?
(2) + 2sqrt (2) + sqrt8) / sqrt3 sqrt 8 יכול לבוא לידי ביטוי בצבע (אדום) (2sqrt2 הביטוי הופך עכשיו: (2) + 2sqrt (2) + צבע (אדום) (2sqrt2) ) / sqrt3 = (5sqrt2) / sqrt3 sqrt = 1.414 ו- sqrt = = 1.732 (5 xx 1.414) / 1.732 = 7.07 / 1.732 = 4.08
מהו הצמד של השורש הריבועי של 2 + השורש הריבועי של 3 + השורש הריבועי של 5?
Sqrt (2) + sqrt (3) + sqrt (5) אין אחד מצומד. אם אתה מנסה לחסל אותו ממכנה, אז אתה צריך להכפיל על ידי משהו כמו: (sqrt (2) + sqrt (3) -qqrt (5)) (sqrt (2) -qqrt (3) + sqrt (5) ) (sqrt) (2) -qqrt (3) -qqrt (5)) תוצר של (sqrt (2) + sqrt (3) + sqrt (5)) וזה -24
מהו השורש הריבועי של 3 + השורש הריבועי של 72 - השורש הריבועי של 128 + השורש הריבועי של 108?
7) * אנו יודעים כי 108 = 9 * 12 = 3 ^ 3 * 2 ^ 2, כך sqrt (108) = 3 * sqrt (3) + sqrt (72) - sqrt (128) + 6sqrt (3) אנו יודעים כי 72 = 9 * 8 = 3 ^ 2 * 2 ^ 3, כך sqrt (72) = sqrt (128) + 6sqrt (3) אנו יודעים כי 128 = 2 ^ 7 (2) - 8sqrt (2) + 6sqrt (3) לפשט 7sqrt (3) - 2sqrt (2)