תשובה:
הסבר:
בהתחשב you
# x ^ 3-3x-1 = 0 #
תחליף טריגונומטרי
מאז זה מעוקב יש
כחלופה במקרים כאלה, הייתי בוחר להשתמש תחליף טריגונומטרי.
תן:
#x = k cos theta #
הטריק הוא לבחור
יש לנו:
# 0 = x ^ ^ 3-3x-1 #
#color (לבן) (0) = k ^ 3 cos ^ 3 theta - 3k cos theta - 1 #
#color (לבן) (0) = k (k ^ 2 cos ^ 3 theta - 3 cos theta) - 1 #
#color (לבן) (0) = 2 (4 cos ^ 3 theta - 3 cos theta) - 1 "# # עם# k = 2 #
#color (לבן) (0) = 2cos 3theta - 1 #
לכן:
#cos 3 theta = 1/2 #
לכן:
# 3 theta = + -pi / 3 + 2npi "" # עבור מספר שלם# n #
לכן:
#theta = + -pi / 9 + (2npi) / 3 "" # עבור מספר שלם# n #
זה ייתן
#x = 2 cos theta = 2 cos (pi / 9 + (2npi) / 3) "# ל#n = 0, 1, 2 # .
מה זה 7 - 25 + 6 -: 2 xx 25? צבע (לבן) ("mmm") בעריכת טוני ב ': צבע (לבן) (..) השתנה 2 כוכבים 25 עבור להכפיל ל 2 x 25
התשובה היא 57. בואו נשתמש בשיטת PEMDAS. אם יש פעולות עם אותה עדיפות (כפל וחילוק או תוספת וחילופין) אתה מחשב אותם משמאל לימין כך: קודם אנחנו מחלקים 6 על ידי 2. הבא אנחנו להכפיל את התוצאה 3 על ידי 25 עכשיו יש לנו רק תוספת וחלוקה אז אנחנו לחשב אותם משמאל לימין: 7-25 + 75 = -18 + 75 = 57 7-25 + 6: 2 * 25 = 7-25 + 3 * 25 = 7-25 + 75 = -18 + 75 = 57
מה שווה (f-g) (- 5)? צבע (לבן) ("d") צבע (לבן) (לבן) ("d") f (x) = 2 + x "," צבע (לבן) ("d") g (x) = x ^ 2 + 5
-33 צבע (כחול) ("Premble") שים לב ש- f ו- g הם רק שמות. השאלה poser יש שהוקצו שמות אלה במבנה המשוואה נתון. אז בהקשר של שאלה זו בכל פעם שאתה רואה את השם G אתה יודע שהם מדברים על x ^ 2 + 5 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (= 5) (=) (=) (=) (=) (=) (=) ~ ~ ~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לכן, על ידי החלפת (y) = g (צבע (אדום) (- 5)) = (צבע (אד
מהו הצבע המדרון הצבע של הקו שעובר (4, -4) ו (9, -1)?
Y + 4 = 3/5 (x-4) מכיוון שהוא לא נתן את השיפוע, אנו נשתמש בטופס מדרון דו-שלבי (y-y_1) = (y_2-y_1) / (x_2-x_1) ( x-x_1) (y + 4) = (1 - 4) / (9-4) (x-4) (x + x) 4) y + 4 = 3/5 (x-4)