למה הוא גורם של 2x ^ 2 + 7x + 6 = (2x + 3) (x + 2)?

למה הוא גורם של 2x ^ 2 + 7x + 6 = (2x + 3) (x + 2)?
Anonim

תשובה:

# "ראה הסבר" #

הסבר:

# "נתון ריבועי" צבע (כחול) "טופס רגיל"; גרזן ^ 2 + bx + C #

# "גורם לשקול את הגורמים של AC אשר סכום ב" # #

# "יש לך כאמור לעיל" #

# 2x ^ 2 + 7x + 6 "במצב רגיל" #

# "with" = 2, b = 7 "ו-" c = 6 #

# "גורמי המוצר" 2xx6 = 12 #

# "אשר סכום + 7 הם + 4 ו + 3"

# "לפצל את טווח הביניים באמצעות גורמים אלה" #

# 2x ^ 2 + 4x + 3x + 6larrcolor (כחול) "גורם לפי קיבוץ" #

# + צבע (אדום) (2 +) (x + 2) צבע (אדום) (+ 3) (x + 2) #

# "להוציא את" צבע (כחול) "גורם משותף" (x + 2) # #

# = (x + 2) (צבע (אדום) (2x + 3)) #

# 2x ^ 2 + 7x + 6 = (x + 2) (2x + 3) # #