מהי הצורה הסטנדרטית של y = (x + 4) (2x-3) -3x ^ 2 + 6x?

מהי הצורה הסטנדרטית של y = (x + 4) (2x-3) -3x ^ 2 + 6x?
Anonim

תשובה:

ראה את כל תהליך הפתרון הבא:

הסבר:

ראשית, הכפל את שני המונחים בסוגריים. כדי להכפיל את שני המונחים האלה, אתה מכפיל כל מונח יחיד בסוגריים השמאליים על ידי כל מונח יחיד בסוגריים הנכונים.

# x = צבע (אדום) (x) + צבע (אדום) (4)) צבע (כחול) (2x) - צבע (כחול) (3)) - 3x ^ 2 + 6x # הופ post

- צבע (אדום) (x) xx צבע (אדום) (x) צבע xx (כחול) (2x)) (צבע אדום) (x) צבע xx (כחול) (3)) + (צבע (אדום) כחול) (2x)) - צבע (אדום) (4) xx צבע (כחול) (3)) - 3x ^ 2 + 6x #

#y = 2x ^ 2 - 3x + 8x - 12 - 3x ^ 2 + 6x #

עכשיו אנחנו יכולים לקבץ ולשלב כמו מונחים:

#y = 2x ^ 2 - 3x ^ 2 - 3x + 8x + 6x - 12 #

#y = (2 - 3) x ^ 2 + (-3 + 8 + 6) x - 12 #

#y = -1x ^ 2 + 11x - 12 #

#y = -x ^ 2 + 11x - 12 #