![כיצד ניתן לפתור את הבעיה ב- t frac {1} {r} = frac {1} {t - 6}? כיצד ניתן לפתור את הבעיה ב- t frac {1} {r} = frac {1} {t - 6}?](https://img.go-homework.com/img/algebra/how-do-you-solve-for-f-in-/frac7f11-/frac711.jpg)
תשובה:
הסבר:
הבעיה הגדולה ביותר היא זו
שיטה 1
כי יש רק מונח אחד בכל צד, אתה יכול להפוך את כל השבר:
שיטה 2
הצלב להכפיל להגיע
תשובה:
הסבר:
קח את הדדי של שני הצדדים:
עכשיו הוסף
הנוסחה לאזור טרפז הוא A = 1/2 (b_1 + b_2) h. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ב- b_1?
![הנוסחה לאזור טרפז הוא A = 1/2 (b_1 + b_2) h. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ב- b_1? הנוסחה לאזור טרפז הוא A = 1/2 (b_1 + b_2) h. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ב- b_1?](https://img.go-homework.com/algebra/the-area-formula-for-a-parallelogram-with-area-36-is-bh-36.-does-the-formula-represent-a-direct-or-an-inverse-variation.png)
B_1 = (2A) / h-b_2> "הכפל את שני הצדדים ב -2" 2A = (b_1 + b_2) h "מחלק את שני הצדדים לפי" h (2A) / h = b_1 + b_2 "מחסר" b_2 "משני הצדדים" (2A) / h-b_2 = b_1 "או" b_1 = (2A) / h-b_2
כיצד ניתן לפתור frac {2x} {2x + 5} = frac {2} {3} - frac {6} {4x + 10}?
![כיצד ניתן לפתור frac {2x} {2x + 5} = frac {2} {3} - frac {6} {4x + 10}? כיצד ניתן לפתור frac {2x} {2x + 5} = frac {2} {3} - frac {6} {4x + 10}?](https://img.go-homework.com/img/blank.jpg)
X = 1/2 [2x] / [2x + 5] = 2/3 - 6 / [2 [2x + 5}] [2x + 3] / [2x + 5] = 2/3 6x + 9 = 4x + 10 2x = 10 x = 1/2
כיצד ניתן לפתור frac {x} {x - 1} + frac {4} {x + 1} = frac {4x - 2} {x ^ {2} - 1}?
![כיצד ניתן לפתור frac {x} {x - 1} + frac {4} {x + 1} = frac {4x - 2} {x ^ {2} - 1}? כיצד ניתן לפתור frac {x} {x - 1} + frac {4} {x + 1} = frac {4x - 2} {x ^ {2} - 1}?](https://img.go-homework.com/trigonometry/how-do-you-solve-sin3xcos3x.jpg)
בסדר, ראשית, יש לך x-1, x + 1, ו- x ^ 2-1 כמכנה בשאלה שלך. לכן, אני אקח את זה כמו השאלה מניח במרומז כי x! = 1 או -1. זה בעצם די חשוב. בואו נצרף את השבר מימין לשבר אחד, x (x-1) + 4 (x + 1) = (x (x + 1)) / (x-1) (x + 1) + (X + 2 + x + 4x - 4) / (x ^ 2-1) = (x ^ 2 + 5x -4 ) / (x ^ 2 -1) כאן, שים לב (x-1) (x + 1) = x ^ 2 - 1 מהבדל של שני ריבועים. יש לנו: (x ^ 2 + 5x -4) / (x ^ 2 -1) = (4x-2) / (x ^ 2-1) לבטל את המכנה (הכפל את שני הצדדים על ידי x ^ 2-1) x ^ 2 + 5x -4 = 4x-2 שים לב כי צעד זה אפשרי רק בגלל ההנחה שלנו בהתחלה. (X ^ 2-1) (x ^ 2-1) = 1 הוא תקף רק עבור x ^ 2-1! = 0. x ^ 2 + x -2 = 0 אנו יכולים להגדיר את המשוואה הריבוע