- (r + q) = r + q למה? אם אנחנו מסירים - לחתום על מצב אז צריך גם להסיר ... אני מבולבל?

- (r + q) = r + q למה? אם אנחנו מסירים - לחתום על מצב אז צריך גם להסיר ... אני מבולבל?
Anonim

תשובה:

# | - (r + q) | | || | | r + q | = | r + q | #

הסבר:

# | - (r + q) | | || | | r + q | = | r + q | #

או

# | - (r + q) | = r + q = | r + q | #

ערך חיובי במצב נשאר חיובי.

תשובה:

# "ראה הסבר" #

הסבר:

# "צבע" (כחול) "ערך מוחלט פונקציה" # מחזירה ערך חיובי לכל מה שנמצא בתוכו.

# "זה מדד של המרחק ערך הוא מן המקור." #

#rArr | 4 | = | -4 | = 4 #

# "מאז 4 ו - 4 הן 4 יחידות מהמקור" #

# "ומרחק תמיד חיובי" #

#color (כחול) "by definition" #

# x = | = = (x, x> = 0), (- x; x <0)) #

#rArr | 4 = = 4 "and" | -4 | = - (- 4) = 4 #

# "גם" | x | = sqrt (x ^ 2) # #

#rArr | -4 | = sqrt ((- 4) ^ 2) = 4 #

# rArr | r + q | | | - - (r + q) | #