תשובה:
לראות תהליך פתרון להלן;
הסבר:
כדי לפשט אתה צריך לתרץ;
זה ידוע כי x + y = 15 ו- y + z = 10, לפשט 6 (x ^ 2 + y ^ 2 + z ^ 2) -15xy + 20yz - 13zx?
0 (y + z = 10), יש לנו y = 15-x ו- x = x-5 לתוך 6 (x ^ 2 + y ^ 2 + z ^ 2) 15x + 20yz - 13zx נקבל 6 (x ^ 2 + y ^ 2 + z ^ 2) -15xy + 20yz - 13zx = 0
איך לפשט (3sqrt (18)) / sqrt (48) - (2sqrt (6)) / sqrt (80)?
(3sqrt2) / (4sqrt3) - (2sqrt6) / (4sqrt5) אוקיי זה עלול להיות לא בסדר, כי יש לי רק נגע בנושא זה בקצרה אבל זה מה הייתי עושה: (3sqrt (9xx2)) / sqrt (16xx3) - (2sqrt6 ) / sqrt (16xx5) אשר שווה (9sqrt2) / (4sqrt3) - (2sqrt6) / (4sqrt5) אני מקווה שזה נכון, אני בטוח שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.
Sqrt (3) + 4sqrt (3)? לפשט את הביטוי הרדיקלי?
(3) צבע (לבן) (.) (1 + 4) = 5sqrt (3)