בהתחשב (2x) / (4pi) + (1-x) / 2 = 0, איך לפתור עבור x?

בהתחשב (2x) / (4pi) + (1-x) / 2 = 0, איך לפתור עבור x?
Anonim

תשובה:

# x = pi / (pi-1) #

הסבר:

המשוואה הנתונה:

# (2x) / (4pi) + (1-x) / 2 = 0 #

הכפל את שני הצדדים של המשוואה על ידי # 4pi #

# (4pi) * (2x) / (4pi) + (1-x) / 2 = (4pi) * 0 #

# (2x) + (2pi) (1-x) = 0 #

# 2x + 2pi-2pi * x = 0 #

# (2-2pi) x = -2pi #

לחלק את שני הצדדים של המשוואה על ידי # (2-2pi) #

# ((2-2pi) x) / (2-2pi) = (- 2pi) / (2-2pi) #

# (2-2pi) x) / Cancel (2-2pi)) = (- 2pi) / (2-2pi) #

# (= 2pi) / (2-2pi) "(2 - 1pi)

מחלקים כל מונח ב -2 במספרה ובמכנה

#x = (- pi) / (1-pi) # #

# x = pi / (pi-1) #

אלוהים יברך … אני מקווה שההסבר שימושי.