תשובה:
-3
הסבר:
אנו יכולים לכתוב את הפונקציה המקורית בצורתה המורחבת כפי שמוצג
אנחנו מטפלים
תזכור את זה
עכשיו זה עניין של חשבון
ויש את התשובה שלך:)
איך אתה לפשט (sqrt (2) * sqrt (2)) + (sqrt (2) * -qqrt (2)) + (0 * 0)?
(0) = 2 (+) (0) = 2 (+) + 2 (+) + 2 (+) + 2 (+) + 0 = 0
לפשט את הביטוי ?: 1 / (sqrt (144) + sqrt (145)) + 1 / (sqrt) (145) + sqrt (146)) + + 1 / (sqrt (168) + sqrt (169))
1 (1) (1) (sq + n) 1 (+ 1) + sqrt (n)) = (n = 1) - nq) (n + 1) -qqrt (n)) צבע (לבן) (1 / (sqrt (n + 1) + sqrt (n)) = (sqt (n + 1) - sqrt (n)) / ( (n + 1) - n (1) (1) (1) (sq + n) 1 + sqrt (n)) = sqrt (n + 1) - sqrt (n) אז: 1 / (sqrt (144) + (+) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (146) - sqrt (169) -sqrt (144) = 13-12 = 1
פשט את הביטוי הרציונלי. לקבוע כל הגבלה על המשתנה? אנא בדוק את התשובה שלי להסביר איך אני מקבל את התשובה שלי. אני יודע איך לעשות את המגבלות שלה את התשובה הסופית שאני מבולבל לגבי
(X + 4) (x + 4)) (): 4/4, -3 (6 / (x ^ 2-16)) - (2 / (x + 2-x-12)) - (2) (x-4) (x + 3)) (כפול) (x + 4) (x + 4)) (denumnators נפוצים) = (6 (x + 3)) / (x + 4) (x + 3) (x + 4) (x + 4)) - (2 + x) 4) (/ x-4) (x + 3) (x + 4)), מה שמפשט ל: ((4x 10) / ( x + 4) (x-4) (x + 3))) ... בכל מקרה, הגבלות נראה טוב למרות. אני רואה ששאלת את השאלה הזאת לפני קצת, הנה התשובה שלי. אם אתה צריך עזרה נוספת אתה מוזמן לשאול :)