איך אתה פותר 16 + t = 2t - 3?

איך אתה פותר 16 + t = 2t - 3?
Anonim

תשובה:

t = 19

הסבר:

#abs (16 + t) = 2t-3 #

#abs (x) #הוא המרחק מהמקור

# (16 + t) = 2t-3 או - (16t + t) = 2t-3 #

לקחת # (16 + t) = 2t-3 #

# 16 + 3 = 2t-t #

# 19 = t #

# t = 19 #

לקחת # (16 + t) = - (2t-3) # #

# 16 + t = -2t + 3 #

# 16-3 = -2t-t #

# 13 = -3t #

# t = -13 / 3 #

# plug t = 19 # במשוואה המקורית

#abs (16 + 19) = 2 (19) -3 #

#abs (35) = 35 #

#35=35#

אז t = 19 עונה על המשוואה המקורית.

שים t = -13 / 3 במשוואה המקורית

#abs (16- (13/3)) = 2 (-13 / 3) -3 #

#abs (48-13) / 3) = - (26/3) -3 #

#abs (35/3) = (- 26-9) / 3 #

#35/3=-35/3#הצד השמאלי והימני אינם זהים

כך t = -13 / 3 לא צריך לספק את המשוואה המקורית

אז זה פתרון חיצוני.

t = 19