איך אתה פותר 6 (y + 2) -4 = -10?

איך אתה פותר 6 (y + 2) -4 = -10?
Anonim

תשובה:

# y = -3 #

הסבר:

אלה הם הצעדים הבאים לפתרון הבעיה:

1. הרחב הכל החוצה

# 6 (y + 2) -4 = -10 #

# 6y + 12-4 = -10 #

2. להעביר את כל מה שאין לו # y # בו בצד ימין, והכל עם # y # בצד שמאל.

# 6y = -10 + 4-12 #

# 6y = -18 #

# y = -3 #

יש שיטות אחרות לפתרון השאלה; הנה עוד אחד.

# 6 (y + 2) = - 10 + 4 #

# 6 (y + 2) = - 6 #

# y + 2 = -1 #

# y = -3 #

אבל כפי שאתה יכול לראות, זה לא משנה באיזו שיטה אתה משתמש, כל עוד אתה מראה מלא לעבוד כאשר לפתור את זה, ואין שגיאות מתמטיות ההוכחה שלך.