תשובה:
תשובה היא ג.
הסבר:
=
=
=
לפיכך, התשובה היא ג.
תשובה:
הסבר:
לבדוק:
מהי האפשרות הנכונה מהשאלה הנתונה? PS - קיבלתי 98 כתשובה אבל זה לא נכון (? idk אולי התשובה הנתונה בגב הוא טועה, U יכול גם לראות ולבדוק מחדש את הפתרון שלי, צירפתי את הפתרון מתחת לשאלה)
98 היא התשובה הנכונה.(X-alpha) (x-beta) (x-gamma) (x-gamma) (אלפא + ביתא + גמא) x + 2 + (אלפאבטה + betagamma + gammaalpha) x-alphabetagama אז: {(אלפא + ביתא + גמא = 7/4), (alphabeta + betagamma + gammaalpha = 0) , (alphabetagamma = -1 / 4):} 49/16 = (7/4) ^ 2-2 (0) צבע (לבן) (49/16) = (אלפא + ביתא + גמא) ^ 2-2 (אלפאטה + בטאגמה + גמאאלפה) צבע (לבן) (49/16) = אלפא + 2 + ביתא + 2 + גמא ^ 2 ו: 7/8 = 0 - 2 (-1/4) (7/4) (7/8) = אלפאטה + betagamma + gammaalpha = 2-2 alphabetagamma (אלפא + ביתא + גמא) צבע (לבן) (7/8) = אלפא ^ 2beta ^ 2 + ביתא ^ 2gamma ^ 2 + gamma ^ (49/128) = (49/128) = (49/128) = (אלפא ^ 2beta ^ 2 + beta ^ + 2 +
מהי התשובה הנכונה לשאלה הבאה?
B המעריכים אינם ברורים. יהיה עליך להתקרב על דף האינטרנט, כך שהם הופכים גדולים וברורים יותר. לחץ על שלוש הנקודות האנכיות בפינה השמאלית העליונה של דפדפן האינטרנט שלך ובחר לפי הצורך. לשבור אותו לתוך שלבים לניהול ולהרכיב אותו ביחד או ליד הסוף או כמו שאתה הולך יחד. הכל תלוי בשאלה. צבע (כחול) ("שקול את המכנה:" שורש (3) (א ^ (- 2) b ^ (- 2))) זה יכול להיות כתוב כמו ^ (- 2/3) b ^ (- 2/3 ) אז זה חלק בסופו של דבר כמו 1 / (^ ^ - 2/3) b ^ (- 2/3)) וזה זהה ^ (+ 2/3) b ^ (+ 2/3) ~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ צבע (כחול) ("שקול את המונה:" a ^ (4/3) b ^ (1)) זה זהה ל ^ (4/3) / b ^ (+ 1) = a (4/3) / b ~~~~~~~~~~~
פתרו את x²-3 <3. זה נראה פשוט אבל אני לא יכול לקבל את התשובה הנכונה. התשובה היא (-5, -1) U (1, 5). כיצד לפתור אי שוויון זה?
הפתרון הוא כי אי השוויון צריך להיות ABS (x ^ 2-3) <צבע (אדום) (2) כרגיל עם ערכים מוחלטים, לפצל מקרים: מקרה 1: x ^ 2 - 3 <0 אם x ^ 2 - 3 <0 ואז ABS (x ^ 2-3) = - (x ^ 2-3) = -x ^ 2 + 3 ואי-השוויון שלנו (מתוקן) הופך ל: -x ^ 2 + 3 <2 הוסף x ^ 2-2 ל שני הצדדים כדי לקבל 1 <x ^ 2 אז x ב (-ו, -1) uu (1, oo) ממצב המקרה יש לנו x ^ 2 <3, אז x ב (sqrt (3), sqrt (3), (1), (1), (1), (1), (1) (0) x = 2) x = 2 - 3> 0 = x = 2 - 3> = 0 ואז ABS (x ^ 2-3) = x ^ 2 + 3 ואי השוויון (המתוקן) שלנו הופך: x ^ 2-3 <2 הוסף 3 לשני הצדדים כדי לקבל: x ^ 2 <5, כך x ב (sqrt (5), sqrt (5)) ממצב המקרה יש לנו x ^ 2> = 3, (3)]